Казахстанцы
Хочу нарешті зрозуміти, який у мене реальний рівень англійсь - Форум
Вход здесь

Кто на сайте

Меню сайта

E-книги
В этом уголке, будут размещаться ссылки - на интересные электронные книги! Качайте! Читайте! Комментируйте на форуме!

ВебМастеру

Ответь на вопрос!
Откуда вы узнали, о нашем сайте?
Всего ответов: 15

Наши друзья

Поиск

Приветствую Вас, Гость · RSS 14 Августа 2026, 07:00

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: Valentina, Natalja  
Хочу нарешті зрозуміти, який у мене реальний рівень англійсь
andrusha3567Дата: Четверг, 06 Августа 2026, 21:22 | Сообщение # 1
Рядовой
Награды: 0
Статус: Пропал куда то...
Хочу нарешті зрозуміти, який у мене реальний рівень англійської, тому що самостійно оцінити свої знання досить складно. Граматику я ще можу виконувати більш-менш впевнено, але під час розмови часто не вистачає словникового запасу та швидкості. Порадьте, де можна пройти онлайн тест рівня англійської, який допоможе визначити мої сильні та слабкі сторони і зрозуміти, з чого краще почати подальше навчання?

vfeukraДата: Четверг, 06 Августа 2026, 21:35 | Сообщение # 2
Рядовой
Награды: 0
Статус: Пропал куда то...
Я довгий час не міг зрозуміти, який у мене реальний рівень англійської. Начебто читаю тексти, дивлюся відео, знаю досить багато слів, але коли потрібно самому щось сказати, починаю довго згадувати потрібні конструкції. Через це вирішив не оцінювати свої знання «на око», а спочатку пройти нормальну перевірку.

Якщо комусь теж потрібно визначити рівень англійської перед початком навчання, я користувався цим тестом: https://englishprime.ua/test-rivnya-anglijskoyi/ . На мою думку, це набагато практичніше, ніж просто припускати, що ти десь на рівні B1 або B2. Після тестування вже легше зрозуміти, які теми знаєш добре, а де є прогалини.

Особливо раджу перевірити себе тим, хто давно не займався англійською. За кілька років багато чого забувається, навіть якщо колись усе здавалося простим. Я саме після такого тесту зрозумів, що частину граматики потрібно освіжити, а над словниковим запасом варто працювати активніше.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

"Казахстанцы" © 2026