Казахстанцы
Реабілітація дітей з ДЦП - Форум
Вход здесь

Кто на сайте

Меню сайта

E-книги
В этом уголке, будут размещаться ссылки - на интересные электронные книги! Качайте! Читайте! Комментируйте на форуме!

ВебМастеру

Ответь на вопрос!
Когда вы в последний раз были на Родине? Укажите год.
Всего ответов: 11

Наши друзья

Поиск

Приветствую Вас, Гость · RSS 28 Июня 2025, 09:57

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: Valentina, Natalja  
Реабілітація дітей з ДЦП
evanduke324Дата: Среда, 26 Марта 2025, 03:35 | Сообщение # 1
Рядовой
Награды: 0
Статус: Пропал куда то...
Доброго дня! Нещодавно дізналась про організацію "Fizio", яка займається реабілітацією дітей з ДЦП. У нас є знайомі, чий син має ДЦП, і вони почали займатися з цією організацією. Мене цікавить, наскільки ефективними є методи реабілітації в "Fizio"? Які саме техніки та програми вони використовують для покращення рухливості та розвитку дітей з таким діагнозом? Буду вдячна за ваші думки чи досвід.

tbes50203Дата: Среда, 26 Марта 2025, 05:42 | Сообщение # 2
Рядовой
Я особисто маю досвід роботи з https://fizio.ua/reabilitacija-detej-s-dcp/ і можу сказати, що вони дійсно займаються дуже важливою справою для дітей з ДЦП. Це не просто організація, яка пропонує стандартну реабілітацію. У "Fizio" застосовують інноваційні методи, які дійсно допомагають покращити рухливість, а також значно підвищують якість життя дітей з таким діагнозом. Коли моя сестра почала працювати з цією організацією, її син мав значні проблеми з координацією та рухами, і ми не знали, чого очікувати. Однак після кількох місяців занять результати стали помітні. Одним з основних підходів, який вони використовують, є комбіновані заняття: фізіотерапія, масажі, а також спеціалізовані методи, наприклад, метод Бобат. Цей метод орієнтований на відновлення нормальних рухів через стимуляцію нервової системи та покращення м’язового тонусу. Також вони активно використовують кінезіотерапію, що включає індивідуально підібрані вправи, які направлені на розвиток сили, рухливості та витривалості м’язів.

thiefcrazy98Дата: Среда, 26 Марта 2025, 15:57 | Сообщение # 3
Рядовой
Привіт, дякую за таку детальну інформацію! Я теж чув багато хорошого про "Fizio". Як батько дитини з ДЦП, я завжди шукаю нові способи покращити її розвиток, тому дуже цікаво дізнатися більше. Те, що ви згадали про індивідуальний підхід до кожної дитини і використання новітніх технологій, дійсно вражає. Я сам шукав реабілітаційні центри, де б були не лише фізичні вправи, але й психологічна підтримка, адже це не менш важливо. Моя донька після кількох років реабілітації в інших центрах справді почала показувати кращі результати, коли ми вперше звернулися до такого підходу.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

"Казахстанцы" © 2025