Казахстанцы
mostbet global - Форум
Вход здесь

Кто на сайте

Меню сайта

E-книги
В этом уголке, будут размещаться ссылки - на интересные электронные книги! Качайте! Читайте! Комментируйте на форуме!

ВебМастеру

Ответь на вопрос!
Мы поменяли дизайн. Оцените его по десятибальной шкале.
Всего ответов: 10

Наши друзья

Поиск

Приветствую Вас, Гость · RSS 10 Марта 2026, 01:37

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: Valentina, Natalja  
mostbet global
antoniabielДата: Воскресенье, 08 Марта 2026, 21:23 | Сообщение # 1
Лейтенант
Награды: 0
Статус: Пропал куда то...
Mənim üçün qumar əyləncə deyil, riyaziyyatdır. Dostlarım tez-tez deyir: "Sən dəli olmusan, gecə-gündüz kompüterin qarşısında oturub bu mostbet https://opinion-nytimes.com global saytında nəsə hesablayırsan". Onlar gülür, mən isə gülümsəyirəm. Çünki onlar üçün bu, "bəxt oyunu"dur, mənim üçün isə iş yeridir. Əslində, hər şey təsadüfən başladı.
Üç il əvvəl universiteti təzə bitirmişdim. İqtisadçıyam, riyazi statistika mənim güclü tərəfimdir. Bir gün mostbet global platformasında bir turnirə rast gəldim. Əvvəlcə maraqlandım, sonra isə bu işə sistemli yanaşmaq qərarına gəldim. Axı kazino sadəcə şans deyil, bu, ehtimal nəzəriyyəsi, riyazi gözlənti və psixologiyadır. Mən bunu dərhal anladım.
İlk altı ay ərzində mən heç nə qazanmadım. Əksinə, təxminən 200 manat itirdim. Amma mən bunu "təhsil haqqı" adlandırdım. Hər uduzduğum oyundan sonra qeydlər aparırdım: hansı anda səhv etdim, nəyi düzgün hesablamadım. Mən heç vaxt "bəlkə bu dəfə şanslı olaram" deyə oynamamışam. Mənim üçün hər mərc sübut edilməli olan bir riyazi teorem idi.
Ən böyük qələbəm ötən ilin yazında oldu. Yadımdadır, çöldə yağış yağırdı, mən evdə tək idim. Basketbol matçına mərc qoyurdum. Adi bir oyun deyildi – Avropa çempionatının seçmə mərhələsi idi. Hesablamalarım göstərirdi ki, autsayder komandanın qalib gəlmə ehtimalı rəsmilərin təklif etdiyi əmsaldan qat-qat yüksəkdir. Mən 300 manat mərc qoydum. Dostlarım dəli olduğumu düşünürdü – autsayderə bu qədər pul qoymaq?! Amma riyaziyyat yanılmır. Komanda gözlənilmədən favoriti məğlub etdi və mən 2700 manat qazandım. Bu, mənim üçün dönüş nöqtəsi oldu.
O gündən sonra işimi qaydaya saldım. Səhər durub "işə gedirəm" – kompüterin qarşısına keçirəm, statistikanı təhlil edirəm, komandaların son formalarını öyrənirəm, xəbərləri izləyirəm. Bilirsiniz, peşəkar oyunçu olmaq üçün tənbəllik etmək olmaz. Mən gündə ən azı 4-5 saatımı buna ayırıram. Kazino mənim ofisimdir, mostbet global isə mənim əsas alətim.
Təbii ki, uduzduğum günlər də olur. Məsələn, keçən ay bir tennis oyununda səhv etdim. Oyunçuya elə bildim ki, formadadır, amma məlum oldu ki, zədəlidir. 400 manat itirdim. Amma mən buna fəlsəfi yanaşıram – bu, işin bir parçasıdır. Heç bir proqramçı da bütün kodları birinci dəfədə düz yazmır. Səhv etmək təbiidir, önəmli olan səhvləri təkrarlamamadır.
Ən çox sevdiyim oyun növü canlı mərclərdir. Burada vəziyyəti real vaxtda analiz etmək olur. Məsələn, futbol matçında bir komanda məğlub olsa belə, əgər onların hücumları təhlükəli keçirsə, mən bilirəm ki, qol vurma ehtimalları yüksəkdir. Və mərcimi buna görə tənzimləyirəm. Bu, sadəcə şans deyil – bu, oyunu oxumaq bacarığıdır.
Düzünü deyim, bu iş mənə yaxşı gəlir gətirir. Ayda orta hesabla 1500-2000 manat qazanıram. Bəzən daha çox, bəzən az. Amma ən əsası odur ki, mən azadam. Heç bir bossum yoxdur, heç kim mənə "saat 9-da gəlməlisən" demir. Öz işimin sahibiyəm.
Dostlarım bəzən soruşur: "Bəs qorxmursan? Bütün pulunu itirə bilərsən?" Mən gülürəm. Qorxu olanda uduzursan. Mən riyaziyyata güvənirəm, şansa yox. Riyaziyyat isə aldada bilməz. Əgər hər şeyi düz hesablasan, uzun müddətdə mütləq qalib gələcəksən.
Bir dəfə tanışım dedi: "Sən kazino oynayırsan, deməli, problemlidir". Mən ona izah etdim: fərq ondadır ki, mən həyəcan üçün oynamıram, mən pul qazanmaq üçün oynayıram. Bu, hiss deyil, hesabdır. Kazino mənim üçün mağaza və ya bank kimidir – sadəcə bir vasitədir. Mən bu vasitədən istifadə edərək öz gəlirimi artırıram.
Bu günə qədər ən böyük qazancım təxminən 5000 manat olub. Bir basketbol turnirinə mərc etmişdim, 3 günlük marafon idi. Hər matçı ayrıca analiz etdim, bəzilərinə canlı mərc etdim. Sonda o qədər yoruldum ki, sanki özüm oynamışdım. Amma nəticə buna dəyərdi.
Peşəkar oyunçu olmaq istəyənlərə deyərdim: unutmayın, bu işdir. İntizam tələb edir, bilik tələb edir, soyuqqanlılıq tələb edir. Əgər "bəlkə bu dəfə udaram" deyə düşünürsünüzsə, bu işə başlamayın. Amma əgər hər şeyi hesablamağa hazırsınızsa, mostbet global sizin üçün sadəcə bir oyun deyil, gəlir mənbəyi ola bilər. Mənim üçün elə də oldu. Riyaziyyat heç vaxt yalan danışmır.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

"Казахстанцы" © 2026