Казахстанцы
Турбіна почала диміти: як відрізнити дрібну проблему від сер - Форум
Вход здесь

Кто на сайте

Меню сайта

E-книги
В этом уголке, будут размещаться ссылки - на интересные электронные книги! Качайте! Читайте! Комментируйте на форуме!

ВебМастеру

Ответь на вопрос!
Откуда вы узнали, о нашем сайте?
Всего ответов: 15

Наши друзья

Поиск

Приветствую Вас, Гость · RSS 14 Февраля 2026, 12:45

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: Valentina, Natalja  
Турбіна почала диміти: як відрізнити дрібну проблему від сер
serhiikovalskiДата: Вторник, 10 Февраля 2026, 03:04 | Сообщение # 1
Сержант
Награды: 0
Статус: Пропал куда то...
Хлопці, недавно помітив, що моя турбіна почала диміти при активному розгоні. Спершу думав, що нічого страшного, але запах і трохи диму почали лякати. Чув, що якщо ігнорувати, можна втратити мотор. Хто стикався з такою проблемою?

yuriy_hrynevskyДата: Вторник, 10 Февраля 2026, 03:05 | Сообщение # 2
Сержант
Та я колись таке мав, в мене було трохи масла підтікало, через що дим з’являвся. Але я відразу не поїхав у сервіс, і через пару тижнів з’явився свист. Тоді вже зрозумів, що краще не чекати. Можливо, варто просто пройти діагностику, щоб точно знати, наскільки серйозна проблема.

viktorkoroviakДата: Вторник, 10 Февраля 2026, 03:07 | Сообщение # 3
Рядовой
Я робив повне відновлення турбіни через сервіс https://genstar.ua/uk/uslugi-genstar/restavracziya-ta-remont-turbiny. Там все швидко і з гарантією, плюс можна надіслати через Нову Пошту. Мій механік пояснив, що якщо дим з’являється лише при високих обертах — часто це легкий знос, який можна відновити без покупки нової турбіни. Головне — не тягнути і робити ремонт вчасно.

serhiikovalskiДата: Вторник, 10 Февраля 2026, 03:08 | Сообщение # 4
Сержант
Тобто реально можна уникнути великих витрат, якщо вчасно звернутися? Я якось боявся, що буде купа «сюрпризів» після ремонту, але звучить логічно, що відновлення дешевше нової турбіни.

yuriy_hrynevskyДата: Вторник, 10 Февраля 2026, 03:16 | Сообщение # 5
Сержант
Саме так. І ще порада: перевіряйте рівень масла і слухайте свист, це перші сигнали. А сервіс із гарантією, як Genstar, реально рятує нерви і час. Усі ці дрібні перевірки — мінімум клопоту, максимум спокою за мотор.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

"Казахстанцы" © 2026