Казахстанцы
Чи варто зараз йти на MBA в Україні: досвід та сумніви - Форум
Вход здесь

Кто на сайте

Меню сайта

E-книги
В этом уголке, будут размещаться ссылки - на интересные электронные книги! Качайте! Читайте! Комментируйте на форуме!

ВебМастеру

Ответь на вопрос!
Какой город Казахстана является родным для вас?
Всего ответов: 21

Наши друзья

Поиск

Приветствую Вас, Гость · RSS 25 Января 2026, 14:25

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: Valentina, Natalja  
Чи варто зараз йти на MBA в Україні: досвід та сумніви
serhiikovalskiДата: Вторник, 20 Января 2026, 14:40 | Сообщение # 1
Сержант
Награды: 0
Статус: Пропал куда то...
Я останнім часом думаю про MBA, бо на роботі відчуваю, що топтатися на місці більше не хочу. Всі говорять, що це дорого і не завжди дає користь, а мені хочеться реально зрозуміти: чи навчання допомагає в кар’єрі, чи це просто сертифікат на стіні? Особливо дивлюсь на українські програми, бо не готовий їхати за кордон.

yuriy_hrynevskyДата: Вторник, 20 Января 2026, 14:48 | Сообщение # 2
Сержант
Я сам минулого року пішов на короткий MBA в Києві, і скажу чесно — спершу сумнівався. Але на практичних кейсах реально зрозумів, як будувати процеси в команді і приймати рішення стратегічно. Навіть зарплата трохи підросла, бо керівництво почало більше довіряти проектам, які я веду.

viktorkoroviakДата: Вторник, 20 Января 2026, 14:51 | Сообщение # 3
Рядовой
Можливо, варто подивитись на повноцінні програми, типу MBA в Бізнес-школі КРОК https://bs.krok.edu.ua/mba/ Там і практика, і міжнародні стандарти, і модульний формат для працюючих.
Багато хто думає, що MBA — лише для великих компаній, але в КРОК реально можна поєднати навчання з роботою. Особливо якщо хочеш масштабувати свої навички й готувати себе до керівної посади.

serhiikovalskiДата: Вторник, 20 Января 2026, 15:00 | Сообщение # 4
Сержант
Цікаво, що є саме модульні формати. Тобто можна вчитися, не кидаючи роботу? Це круто, бо не хочу втрачати практику, а здобути більше системного розуміння.

yuriy_hrynevskyДата: Вторник, 20 Января 2026, 15:13 | Сообщение # 5
Сержант
Так, і ще плюс — мережа контактів. На моєму потоці багато людей з різних сфер, з якими зараз радимося і обмінюємось досвідом. Для мене це виявилося не менше важливим, ніж самі лекції

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

"Казахстанцы" © 2026