Казахстанцы
Чому інколи ловиш себе на думці, що вейп більше не виручає - Форум
Вход здесь

Кто на сайте

Меню сайта

E-книги
В этом уголке, будут размещаться ссылки - на интересные электронные книги! Качайте! Читайте! Комментируйте на форуме!

ВебМастеру

Ответь на вопрос!
На ваш взгляд, жизнь в КЗ лучше или хуже, чем 10 лет назад?
Всего ответов: 8

Наши друзья

Поиск

Приветствую Вас, Гость · RSS 13 Января 2026, 06:12

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: Valentina, Natalja  
Чому інколи ловиш себе на думці, що вейп більше не виручає
kxoxaДата: Суббота, 10 Января 2026, 15:40 | Сообщение # 1
Рядовой
Награды: 0
Статус: Пропал куда то...
Раніше допомагав розслабитись, а тепер ніби не дає того ефекту

ovpatwsДата: Суббота, 10 Января 2026, 15:41 | Сообщение # 2
Рядовой
Награды: 0
Статус: Пропал куда то...
Я довго не міг сформулювати, що саме змінилось. Не було різкого розчарування чи негативу, просто зʼявилось відчуття, що вейп перестав виконувати ту роль, яку я на нього покладав. Раніше це був спосіб швидко зняти напругу: кілька затяжок — і ніби легше. А тепер цей ефект або дуже слабкий, або взагалі відсутній.
Спочатку я списував це на звикання. Мовляв, організм адаптувався, і все. Але з часом зрозумів, що справа глибша. Вейп почав потрапляти у ті моменти, коли проблема не у напрузі, а у перевантаженні. Коли голова забита, ти втомлений не фізично, а ментально — тоді жоден вейп не “виручить”.
Ще я помітив, що раніше сам створював очікування. Типу: зараз попарю — і відпустить. А коли цього не відбувалося, виникало роздратування. В якийсь момент я вирішив перестати використовувати вейп як інструмент для регуляції стану. Просто залишив його як нейтральну річ.
Цікаво, що після цього ставлення змінилось. Я перестав перевіряти, “працює” він чи ні. Іноді він справді допомагає трохи перемкнутись, але я вже не вимагаю від нього результату. Це зняло частину напруги.
Колись у спокійній розмові з вейп магазин https://guruvape.com.ua/ Guru Vape прозвучала думка, яка мені запамʼяталась: вейп не лікує втому, він лише супроводжує стан. І якщо стан важкий, не варто чекати від нього дива.
Зараз я сприймаю це простіше. Якщо вейп нічого не додає в конкретний момент — значить, мені потрібна не затяжка, а пауза іншого типу. І це, як не дивно, зробило користування значно чеснішим для мене.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

"Казахстанцы" © 2026