| 
					| ivanrozhkov986 | Дата: Суббота, 27 Сентября 2025, 21:37 | Сообщение # 1 |  | Сержант Группа: Пользователи Сообщений: 30 Статус: Пропал куда то... | Хочу розповісти про власний досвід, може стане в нагоді тим, хто не знає, куди подіти металобрухт. У мене після капремонту квартири залишилося багато різних матеріалів: мідні кабелі від старої проводки, алюмінієві профілі від вікон, шматки батарей і ще купа всякого дріб’язку. Спочатку хотів усе це винести на смітник, бо думав, що ніхто не захоче возитися. Але друг порадив пошукати пункти прийому металу, бо кольоровий метал має ціну. Я спочатку сумнівався, бо чув багато історій про те, як занижують вагу. Але все ж таки знайшов Прийом кольорового металу Харків https://metallolom.kh.ua/categories/non-ferrous-metal вирішив спробувати й залишився задоволений. Ваги чесні, прозоре зважування, персонал пояснив, як наступного разу відсортувати матеріали для вищої ціни. Отримав гроші відразу й навіть не вірив, що звичайний непотріб може дати такий результат. Тепер усі залишки металу не тримаю вдома, а складаю й відвожу туди. Це реально вигідно і допомагає тримати порядок. |  |  |  |  | 
| 
					| ididoso228 | Дата: Понедельник, 29 Сентября 2025, 02:25 | Сообщение # 2 |  | Рядовой Группа: Пользователи Сообщений: 4 Статус: Пропал куда то... | bnenen |  |  |  |  |