Казахстанцы
Перший подік — де брати, щоб не напоротись? Я обрав Guru Vap - Форум
Вход здесь

Кто на сайте

Меню сайта

E-книги
В этом уголке, будут размещаться ссылки - на интересные электронные книги! Качайте! Читайте! Комментируйте на форуме!

ВебМастеру

Ответь на вопрос!

Наши друзья

Поиск

Приветствую Вас, Гость · RSS 16 Августа 2025, 20:21

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: Valentina, Natalja  
Перший подік — де брати, щоб не напоротись? Я обрав Guru Vap
sacevhyДата: Четверг, 10 Июля 2025, 21:20 | Сообщение # 1
Рядовой
Награды: 0
Статус: Пропал куда то...
Всім привіт! Хочу спробувати перейти на вейп, але в цій темі ще зелений. Шукаю подик, щось просте і якісне. Бачив багато хто радить Vaporesso або Voopoo. Але от головне питання — де купити, щоб не втулити фейк? На очі потрапив сайт Guru Vape — хтось має досвід з ними?

qaqzobДата: Четверг, 10 Июля 2025, 21:21 | Сообщение # 2
Рядовой
Награды: 0
Статус: Пропал куда то...
Привіт! Я був у точно такій самій ситуації пару місяців тому — тільки заходив у вейпінг, і реально боявся купити десь дрова замість нормального пода. Перелопатив купу форумів, телеграм-каналів і зупинився на подик https://guruvape.com.ua/pod-systemy/ в Guru Vape — і не пошкодував.
Замовив Vaporesso XROS 4 — супер простий в користуванні, нічого не треба налаштовувати, затяжка регулюється, зарядки вистачає на день-два. І що найважливіше — ніяких протікань і “плювків”. Для новачка — ідеально.
Сам магазин мене приємно здивував: усе чітко — сайт зручний, товар розкладено по категоріях, є відгуки, і ціни не конські. Після замовлення зі мною зв’язався менеджер, уточнив усе до дрібниць — навіть допоміг підібрати сольову рідину під мій смак.
Доставка — блискавка. Замовив у середу вдень, у четвер вранці забрав з пошти. Усе запаковано як треба, нічого не побите і не розлите.
До речі, для новачків у них є класні статті в блозі — я там прочитав базові поради і вже не так тупив
Так що можу сміливо сказати — подик в Guru Vape це топ варіант для старту. Якщо не хочеш морочитись і ризикувати — бери там, усе буде ок.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

"Казахстанцы" © 2025