Вход здесь |
 |
|
 |
Кто на сайте |
 |
|
 |
Меню сайта |
 |
|
 |
E-книги |
 |
В этом уголке, будут размещаться ссылки - на интересные электронные книги! Качайте! Читайте! Комментируйте на форуме!
|
 |
ВебМастеру |
 |
|
 |
Ответь на вопрос! |
 |
Оцените мой сайт
Всего ответов: 26
|
 |
Наши друзья |
 |
|
 |
Поиск |
 |
|
 |
|
Приветствую Вас, Гость · RSS |
27 Июня 2025, 12:10 |
Дівчата, хто вже пробував шорти від LuForu?
|
|
evanduke324 | Дата: Пятница, 25 Апреля 2025, 21:50 | Сообщение # 1 |
Рядовой
Статус: Пропал куда то...
| Дівчата, хто вже пробував шорти від LuForu? Побачила їхні чорні лляні в одному TikTok — здається, дівчина була в Карпатах, і ті шорти виглядали ну просто ідеально: мінімалізм, лінії чіткі, посадка висока. Але на відео все завжди краще, ніж у житті, тому хочеться почути чесні враження. Цікавить не тільки вигляд, а й відчуття: чи не колеться тканина, чи не перекручується резинка на поясі, і як з пранням? У мене були випадки, коли дорогі речі після першого ж прання перетворювалися на ганчірку. А тут і ціна кусається трохи. Поділіться, будь ласка, хто реально носив — варто, чи хай залишаться лише на сторінці в Instagram?
|
|
| |
tbes50203 | Дата: Пятница, 25 Апреля 2025, 22:45 | Сообщение # 2 |
Рядовой
| Я якраз маю шорти від https://luforu.com/katalog/nyz/shorty/ ! І якщо коротко — вони варті кожної гривні, але є нюанси, які, думаю, треба знати перед покупкою. Я купила їх на початку березня — спочатку думала носити вже на травневі, але весна така тепла була, що вдягнула їх уже кілька разів. Так ось, почну з головного — тканина. Це льон, але не той жорсткий, який чухає ноги, а м’який, з незначною домішкою, здається, віскози. Через це він дихає, як льон, але не такий "зім’ятий" на вигляд. Я ходила в них цілий день на локаціях по місту — ні перегріву, ні відчуття "пелюшкового дерматиту", якщо ти розумієш, про що я. Щодо крою — це просто пісня для таких, як я: талія виражена, стегна не обтягує. Вони гарно формують силует, але не тиснуть. Єдина річ — розмірна сітка трохи завищена, я брала свій стандартний S, але відчувала, що могла б узяти XS. Якщо хочеш посадку "в обліпочку", може, варто це врахувати. З фурнітурою — усе чітко, кнопка тримається, блискавка не заїдає, хоча й рідко нею користуюсь, бо частіше просто стягую шорти, настільки зручно сидять. Я їх прала вже чотири рази — руками й раз у делікатному режимі. Жодного разу тканина не злиняла, форма не змінилася. Вигляд лишився такий самий, як у день, коли я їх розпакувала. І ще, що важливо — внутрішні шви оброблені акуратно, нічого не лізе, нитки не стирчать. А то мене вже дістали ті "місцеві" бренди, які шиють, як для себе "на колінці".
|
|
| |
thiefcrazy98 | Дата: Суббота, 26 Апреля 2025, 14:07 | Сообщение # 3 |
Рядовой
| А я в них бачила модель шортів кольору охри — дуже цікавий відтінок, не часто таке зустрінеш. Люблю, коли речі мають просту форму, але нестандартний колір. І приємно, що це український бренд, який не боїться ризикувати з такими поєднаннями.
|
|
| |
|