Казахстанцы
Хто вже проходив реабілітацію для дітей з ДЦП? - Форум
Вход здесь

Кто на сайте

Меню сайта

E-книги
В этом уголке, будут размещаться ссылки - на интересные электронные книги! Качайте! Читайте! Комментируйте на форуме!

ВебМастеру

Ответь на вопрос!
На ваш взгляд, жизнь в КЗ лучше или хуже, чем 10 лет назад?
Всего ответов: 8

Наши друзья

Поиск

Приветствую Вас, Гость · RSS 28 Июня 2025, 17:33

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: Valentina, Natalja  
Хто вже проходив реабілітацію для дітей з ДЦП?
tbes50203Дата: Вторник, 11 Марта 2025, 14:24 | Сообщение # 1
Рядовой
Награды: 0
Статус: Пропал куда то...
Привіт! У мене питання до тих, хто вже проходив реабілітацію для дітей з ДЦП в "Fizio". Я чула, що це одна з найкращих громадських організацій для таких дітей, але в мене є деякі сумніви. Моя донька теж має цей діагноз, і ми зараз на етапі пошуку хорошого реабілітаційного центру. Хотіла б дізнатися, чи справді в "Fizio" використовують індивідуальний підхід, чи працюють з кожною дитиною окремо, чи є у вас позитивні результати після проходження курсу? Якщо хтось може поділитися досвідом, буду дуже вдячна!

evanduke324Дата: Вторник, 11 Марта 2025, 16:53 | Сообщение # 2
Рядовой
Моя дитина також має ДЦП, і ми з дружиною пройшли реабілітацію в https://fizio.ua/reabilitacija-detej-s-dcp/ . Можу сказати, що ми залишилися дуже задоволені. Це насправді не просто громадська організація, а команда, яка глибоко розуміється на специфіці цього діагнозу та потребах кожної дитини. Як я зрозумів з власного досвіду, однією з головних переваг "Fizio" є індивідуальний підхід до кожної дитини. У нас була зустріч із реабілітологами ще до початку курсу, де вони обговорили з нами всі можливі методи і стратегії для нашого випадку. Моя дитина на той момент мала досить обмежену рухливість, і лікарі підібрали курс з фізіотерапії, який включав як традиційні методи, так і новітні розробки в нейрореабілітації. Окрім фізіотерапії, важливу роль у реабілітації грають психологи та дефектологи, які працюють з дітьми, допомагаючи їм не тільки з фізичними вправами, а й з адаптацією в повсякденному житті. В "Fizio" приділяють велику увагу психоемоційному стану дитини, адже це не менш важливо, ніж фізична реабілітація. Програми реабілітації включають тренування на спеціальних тренажерах, водолікування, а також методики нейростимуляції, що показали гарні результати, особливо для дітей, які мають складні рухові порушення.

thiefcrazy98Дата: Вторник, 11 Марта 2025, 18:37 | Сообщение # 3
Рядовой
Дякую, що поділилася досвідом, дуже корисно! У нас також є дитина з ДЦП, і ми нещодавно думали про реабілітацію, тому цікаво дізнатися більше. Але як на мене, важливо, щоб реабілітація не обмежувалася тільки фізичними заняттями

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

"Казахстанцы" © 2025